اوباما: رئیس جمهوری بعدی هر که باشد توسعه جهانی را جدی می گیرد

ساخت وبلاگ

رئیس جمهوری ایالات متحده روز پنجشنبه در نشست "توسعه جهانی"، با اشاره به مشکلات و چالش هایی که جهان امروز با آنها روبروست، گفت مهم است که نه تنها مشکلات را بشناسیم و درصدد حل آنها برآئیم، بلکه بدانیم چگونه با کمک یکدیگر می‌توانیم از تکرار آنها جلوگیری کنیم و جهان را تغییر بدهیم.

باراک اوباما در این نشست بین المللی که به میزبانی کاخ سفید در واشنگتن برگزار شد، گفت "در قرن بیست و یکم هیچ کودکی نباید سر گرسنه بر بالین بگذارد، هیچ کودکی نباید بر اثر نیش یک پشه جان خود را از دست بدهد ... و هیچ خانواده ای نباید به دلیل خشونت و درگیری، از کشور خود فرار کند."

وی با بیان این که امروز علاوه بر گرسنگی و بیماریهای فراگیر، شاهد نقض حقوق انسانی، خشونت و درگیری در جهان نیز هستیم، تاکید کرد که آینده، رفاه و خوشبختی همه ما در گرو برخورد، حل و فصل و پیشگیری از این قبیل مشکلات و چالش هاست.

آقای اوباما گفت، به جای این که تنها پس از وقوع یک بحران اقدام به کمک بکنیم، باید با کمک همدیگر تلاش کنیم تا از تکرار آن یا بروز بحران‌های جدید جلوگیری کنیم؛ و امروز ما اینجا گرد هم آمده ایم که پیشرفت های اخیر خود را در این راستا جشن بگیریم.

رئیس جمهوری آمریکا با بیان این که شاید من تنها برای شش ماه دیگر در این مقام باشم، تاکید کرد که رئیس جمهوری بعدی ایالات متحده، هر کس که باشد، مبارزه با فقر، برخورد با خشونت و نقض حقوق انسان‌ها و توسعه جهانی را بطور جدی دنبال خواهد کرد.

باراک اوباما در ادامه اضافه کرد که پیشرفت راه کوتاه و مستقیم ندارد و یک شبه نیز به دست نمی‌آید، از این رو باید به دیگر کشورها که قصد انجام اصلاحات و جذب سرمایه گذاری و ارتقای رفاه مردم را دارند کمک کنیم تا در مسیر درست حرکت کنند.

وی ضمن ارائه گزارش مختصری از اقداماتی که تنها در سال گذشته میلادی انجام شد، از جمله سرمایه گذاری در آفریقا برای ارتقای وضعیت اقتصادی و کاهش میزان گرسنگی در جهان، تاکید کرد که کشورهای در حال توسعه امروز، موتورهای رشد اقتصادی فردا خواهند بود.

ابتکار برنامه پیشرفت توسعه جهانی آقای اوباما، از آغاز دوره ریاست جمهوری او در سال ۲۰۰۹ برای کاهش فقر، سوء تغذیه و مرگ و میر کودکان در کشورهای فقیر آغاز شد و هدف آن اکنون تجدید تعهد برای حل مشکلات برای تقریبا یک میلیارد انسان است که در جهان فقر زندگی می‌کنند.

ایالات متحده سالانه مبالغ سنگینی به منظور مبارزه با فقر و بیماری، بلایای طبیعی و همچنین کمک و توسعه و ترویج آموزش و صلح در سراسر جهان هزینه می‌کند. باراک اوباما در انتهای سخنرانی امروز خود تاکید کرد که آمریکا همچنان در صدر کشورهای کمک‌‌ کننده در این زمینه خواهد ماند.

در بودجه کل فدرال سال ۲۰۱۷ آمریکا، کمک‌های مالی به منظور توسعه کشورهای در حال توسعه و نیازمند، ۲۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار پیش بینی شده است.

دست نوشته خبری...
ما را در سایت دست نوشته خبری دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ایرانی xn--ngblk49b بازدید : 227 تاريخ : پنجشنبه 31 تير 1395 ساعت: 4:17